[fusion_builder_container hundred_percent=“no“ equal_height_columns=“no“ menu_anchor=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“center center“ background_repeat=“no-repeat“ fade=“no“ background_parallax=“none“ enable_mobile=“no“ parallax_speed=“0.3″ video_mp4=““ video_webm=““ video_ogv=““ video_url=““ video_aspect_ratio=“16:9″ video_loop=“yes“ video_mute=“yes“ video_preview_image=““ border_size=““ border_color=““ border_style=“solid“ margin_top=““ margin_bottom=““ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=“1_1″ layout=“1_1″ spacing=““ center_content=“no“ hover_type=“none“ link=““ min_height=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“left top“ background_repeat=“no-repeat“ border_size=“0″ border_color=““ border_style=“solid“ border_position=“all“ padding=““ dimension_margin=““ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““ last=“no“][fusion_text]

Цифров тунер – цифровият тунер служи за приемане на цифров сигнал. С него вие имате достъп до цифрова телевизия. Важно е да знаете, че с обикновен тунер не можете да гледате цифрова телевизия. Както повечето от Вас са чули или предстои да научат ефира в България се цифровизира и аналоговата телевизия е заменена от цифровата. Цифровия тунер е уникален и само той може да приема дигитални сигнали.

Така за вас като потребители е необходимо да знаете, че за да гледате цифрова телевизия когато нямате наличен цифров тунер е необходимо да закупите външен такъв, който да свържете към вашия телевизор или компютър. Цифровият тунер ще подава видео сигнал на вашия телевизор посредством Scart, RCA, HDMI кабел.

Важно е да знаете, че цифровия тунер не преобразува цифровия сигнал в аналогов към телевизора. Двата тунера са независими и работата на единия не зависи от работата на другия. При покупката на цифров тунер вие трябва внимателно да проверите дали поддържа новия формат за цифрова телевизия в България – MPEG4. Днес на пазара тунерите са MPEG-4, но не е изключено някой да се опита да ви подведе със стария стандарт MPEG-2.

Затова е важно да внимавате при покупката на цифровия тунер, защото ако вземете с MPEG2 ще имате достъп само до звук, но не и до картина. Нашата фирма предлага широка гама от цифрови тунери, които са само и единствено с MPEG4. Ние не предлагаме цифрови тунери с MPEG2, тъй като не искаме да ви заблуждаваме и останете без телевизия! Пълния списък с цифровите тунери, които предлагаме можете да намерите тук:
http://www.cifronim.com/цифрови-приемници.html

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]