Основният въпрос, който ще си зададете като чуете, че има цифрова ефирна телевизия (DVB-T, MPЕG4), която е напълно безплатна е дали си струва да се откажете от абонамента си към кварталната аналогова кабеларка. Следващите редове ще Ви убедят, че вече няма да има нужда да плащате за една некачествена и остаряла услуга. Нека сега сравним двете телевизии:

 1. Безпроблемно гледане на телевизия!

  Аналоговата кабелна телевизия се разпространява по остаряла кабелна мрежа, която в повечето случаи виси по стените на блоковете. Това е предпоставка за поява на редица смущения от различни източници. Освен това качеството на картината в повечето случаи е лошо и се появява „снеговалеж“ и двойни образи. С новата услуга, цифрова ефирна телевизия (DVB-T, MPЕG4), тези недостатъци са премахнати. След като си закупите декодер STB – SET TOP BOX (DVB-T, tuner MPЕG4) от нас, Вие можете да гледате телевизия, без каквито и да било смущения и дефекти. Няма снежинки, няма двойни образи, няма прекъсвания заради метеорологичните условия и т.н.

 2. Цифровата ефирна телевизия е напълно безплатна!

  Аналоговата кабелна телевизия, както всички знаем е платено удоволствие. За разлика от нея цифровата ефирна телевизия (DVB-T, MPЕG4) е напълно безплатна и свободна. Не само, че не заплащате такси, но и получавате по- качествена и по- сигурна картина. Единствено трябва да заплатите еднократно цената на цифровия ефирен приемник (DVB-T, tuner MPЕG4) наричан още STB (SET TOP BOX) декодер/ приставка, който може да поръчате от Цифроним и да Ви бъде доставен до вратата.

 3. Качество на картината!

  Аналоговата кабелна телевизия не дава възможност да се насладите на новите технологии в заснемането на картината. Това са HD формати, които може да бъдат пренасяни само от цифровата телевизия и в частност ефирната такава (DVB-T, MPЕG4).

 4. Брой на излъчваните канали!

  При аналоговата телевизия от кабелните оператори, Ви се предоставят канали, които целят единствено да надуят бройката и да Ви привлекат вниманието. Замислете се реално колко от каналите, които имате в пакета на аналоговата кабелна телевизия реално гледате. Най- известните и най- качествени канали се излъчват от цифровата ефирна телевизия (DVB-T, MPЕG4). Възниква логичния въпрос защо да плащате за нещо, което не гледате, а това което гледате го има напълно безплатно и по- качествено при цифровата ефирна телевизия (DVB-T, MPEG4).

Всички права върху статиите са запазени – Цифроним ООД. При използване на статиите или части от тях, посочването на линк към източника (http://cifronim.com) – е задължително!