Сервиз за LCD и плазма телевизори Toshiba – извънгаранционен

Цифроним ООД е специализирана фирма в областта на ремонта на телевизори LCD, PLAZMA Toshiba в град София. Нашата фирма предлага ремонт и диагностика на всички видове   телевизори Toshiba бързо, качествено, евтино с гаранция! Не се колебайте да направите правилния избор и да ни потърсите когато имате какъвто и да е проблем с телевизор Toshiba или с монитор Toshiba.

Ремонт на LCD, и плазма телевизори Toshiba

Имате развален, счупен телевизор Toshiba, който:

  • не работи изобщо – нито картина, нито звук
  • няма картина, има само звук
  • има звук, но няма картина
  • образа е замъглен или цветовете са неясни
  • телевизора издава неприятни звуци
  • дистанционното не работи

Ясна цена за ремонт на телевизор Toshiba

Цената за ремонт на телевизор Тошиба може да варира, но ние винаги информираме каква ще бъде тя преди да се извърши нещо по телевизора. По този начин, вие може да прецените дали да ремонтирате тошибата или не. Ако не ремонтирате телевизора, ние го връщаме, като единствено заплащате цената на диагностиката.

Транспорта и диагностиката се заплащат както следва:

Телевизори до 32 инча 25лв.

Телевизори от 32 до 43 инча 30лв.

Телевизори от 43 инча до 50 инча 40лв.

Телевизори над 50 инча 50лв.

Диагностиката се дължи при невъзможен ремонт или отказ от ремонт. Може да не се заплаща ако уреда остане за части и рециклиране.

След като ВИ бъде доставен телевизора, той ще бъде свързан и настроен от наше техническо лице за да не се притеснявате как ще пуснете кабелната, сателитната или ефирната телевизия.

Имаме особен опит с ремонт и поправка на телевизори тошиба- главния ни техник е с повече от 30г. трудов стаж в областта на сервиз на тошиба. Ние държим на нашата репутация и постъпваме коректно към нашите клиенти, предоставяйки качествени ремонти.

Гарантираме за качеството на извършените ремонти с името си, но освен това предоставяме гаранция на ремонта придружена с протокол. За нас доброто име и качественият ремонт на самсунг са от огромно значение.

Ние ще вземем вашият телевизор, ако той е до 65 инча от адрес, както при приемането му в сервиза, така и при връщането му. Целта е да не се занимавате с пренос и тежки физически натоварвания.

Както при приемането, така и при връщането, ние се стремим да се съобразяваме с графика на клиентите ни. Знаем, че не винаги е удобно да вземем телевизора за ремонт във Вторник в 14:30. Затова се стремим да изготвим графика за транспорт на телевизори в удобно за Вас време.

Знаем, че мнозина от нашите клиенти са заети през седмицата, затова извършваме логистични дейности и през почивните дни. Ние се стремим да предоставим една удобна, гъвкава и прозрачна услуга за всички, които имат нужда от сервиз за телевизори Toshiba.