Колко достъпна е цифровата ефирна телевизия?

Достъпността на цифровата ефирна телевизия (DVB-T, MPЕG4) спрямо аналоговата е много по-голяма. Например, отдалечените градове в провинцията могат да гледат само 2-3 канала ефирно на много ниско качество. Сега е време за промяна, защото чрез цифровата ефирна телевизия (DVB-T, MPЕG4) те могат да гледат много повече канали с кристално качество на картината, качество, което всеки един получава независимо къде и в коя част на България живее.

Чрез цифровата ефирна телевизия (DVB-T, MPЕG4) вие можете да гледате качествена и достъпна телевизия без прекъсване и снежинки на територията на цялата страна. Единственото, което трябва да направите е да се снабдите с един от приемниците/декодери SET TOP BOX (DVB-T tuner), които ние предлагаме.

Освен това в съвременните условия вече навлезе потребността от гледане на телевизия в автомобилите. Аналогова телевизия в автомобилите е мисия невъзможна за хващане в движение. Да не говорим, че извън градовете изчезва напълно.  Чрез цифровата ефирна телевизия(DVB-T, MPЕG4) вие се насладавате на качествена картина в своя автомобил.

Всички права върху статиите са запазени – Цифроним ООД. При използване на статиите или части от тях, посочването на линк към източника (http://cifronim.com) – е задължително!