стойка за стена, черна, здрава, декоративни капачки, vesa200, отстояние до 47 см, монтаж на стена
стойка за стена, монтаж, неподвижна, тегло до 27 кг
Стойка, въртене, наклон, телевизор, 70 инча, монтаж

Стойките за стена, на които можете да закачите телевизора си може да се каже, че са различни, колкото са различни и стойките за стена. В това море от стойки човек лесно може да се обърка какво и как да използва. Затова в тази кратка публикация, ще направим бърз преглед на разликите и приликите и как да се ориентирате в избора на стойка за стена за вашия телевизор.

Стойките за стена могат да бъдат подвижни и неподвижни. Стойките за стена могат да бъдат с наклон и без наклон, с въртене и без въртене. Стойките за стена може да са по изнесени напред от други, също така стойките за стена могат да бъдат и такива, с които телевизорът ви да изглежда като вграден. Друга особеност при стойките е възможността да са снабдени с кабелни канали, където да прикриете стърчащите кабели от декодера, антената, DVD, игралната конзола или др.

Повечето стойки за стена са произведени от желязо и по точно стомана, но има и такива направени от алуминий. Скъпите стойки за стена обикновено са от алуминий, но не е задължително. По- скъпите стойки обикновено са и по- прецизно изработени, но те не са бюджетно решение, а по- скоро луксозен аксесоар към дома и конкретно при поставяне на телевизора на стена.

Предвид на гореизброеното, основният въпрос, на който трябва да си дадете отговор при покупката на стойка за стена е – За какво ще я използвам?, т. е. отговаряйки на предназначението на стойката за стена, вие ще пристъпите една крачка по- близо до решението за покупката.

Други въпроси са:

– Има ли особеност при мен за монтажа; Искам ли да я въртя и накланям или искам да е като картина на стената?