Нашата фирма е специализирана в продажбата, сервиза, монтажа и доставката на цифрови ефирни приемници DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB). Предлаганите приемници DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB) от нас са разнообразни и са подбрани така, че да задоволят всеки вкус и претенция. Избирайки нас Вие можете да изберете най-подходящия цифров ефирен приемник DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB) за Вас без да сте ограничени от цена и вид на приемника DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB).

Предлаганите от нашата фирма приемници DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB) за цифрова ефирна телевизия са следните:

  • По-евтин цифров ефирен приемник DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB) насочен към по-старите телевизори от типа кинескоп, които са с ограничени възможности откъм входове за видео сигнал и показване на различни видео резолюции. Тези приемници DVB-T tuners (SET TOP BOX/STB) са от типа SD. Например, когато едно семейство с подобен телевизор иска да си вземе цифров ефирен приемник DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB), то няма да се нуждае от приемник DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB) с HDMI порт за свързване със стария телевизор, защото той няма такъв. Същото важи и за звука. При старите телевизори няма 5 канален звук и следователно такива екстри не са необходими.
  • По-скъпият цифров ефирен приемник DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB) е насочен към потребителите, които притежават съвременни телевизори от типа LCD и PLAZMA, които нямат цифрови ефирни приемници DVB-T tuners (SET TOP BOX/STB) или ако имат са за формат MPЕG2, който няма да бъде излъчван. Приемникът DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB), който Ви предлагаме за тези телевизори е с по-различни екстри и настройки, които ще Ви позволят да гледате картина по нищо не отстъпваща на телевизорите с вградени (DVB-T, MPEG4 tuners). Тук цифровият ефирен приемника DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB) ни се характеризира с HDMI изход за свързване с телевизора, което е най-доброто за запазване качеството на картината. Освен това приемника DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB) поддържа така наречената FULL HD резолюция, която повечето такива телевизори поддържат. Звукът е по-специфичен – не просто стерео, а ще има опция за многоканален звук. Естествено и екстрите на приемника (SET TOP BOX/STB) са повече и по-различни. Например, с такъв цифров ефирен приемник DVB-T tuner (SET TOP BOX/STB) могат да се записват предавания; могат да се свързват външни устройства с USB; таймер за включване и изключване; възможност за обновление (т. нар. ъпдейт) на софтуера му и т. н.
  • На трето място Ви предлагаме т. нар. PCTV250. Това устройство е насочено към потребителите на лаптопи, а също и към хората, които предпочитат да гледат телевизия през личните си компютри. Напоследък се забелязва една възходяща тенденция към това хората да гледат телевизия на своите персонални компютри. С това устройство (PCTV250) Вие можете да гледате телевизия независимо дали сте свързани с интернет или пък дали имате достъп до даден сайт и т.н. То е малко и удобно с вградена антена, така че може да се пренася свободно и безпроблемно.

В допълнение към основните типове цифрови ефирни приемници (SET TOP BOX/STB), Ви предлагаме антени за усилване на сигнала.

Всички права върху статиите са запазени – Цифроним ООД. При използване на статиите или части от тях, посочването на линк към източника (http://cifronim.com) – е задължително!