[fusion_builder_container hundred_percent=“no“ hundred_percent_height=“no“ hundred_percent_height_scroll=“no“ hundred_percent_height_center_content=“yes“ equal_height_columns=“no“ menu_anchor=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“center center“ background_repeat=“no-repeat“ fade=“no“ background_parallax=“none“ enable_mobile=“no“ parallax_speed=“0.3″ video_mp4=““ video_webm=““ video_ogv=““ video_url=““ video_aspect_ratio=“16:9″ video_loop=“yes“ video_mute=“yes“ video_preview_image=““ border_size=““ border_color=““ border_style=“solid“ margin_top=““ margin_bottom=““ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=“1_1″ layout=“1_1″ spacing=““ center_content=“no“ link=““ target=“_self“ min_height=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“left top“ background_repeat=“no-repeat“ hover_type=“none“ border_size=“0″ border_color=““ border_style=“solid“ border_position=“all“ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““ dimension_margin=““ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““ last=“no“][fusion_text columns=“1″ column_min_width=““ column_spacing=““ rule_style=“default“ rule_size=““ rule_color=““ class=““ id=““]

Днес, когато технологиите направиха така, че телевизорът да е повече, нека кажем че е мултимедиен център за забавление, много потребители искат да го поставят на стена. Благодарение на подобрената технология на производство, телевизорите са все по- леки и плоски, което ги прави и по- лесни и удобни за поставяне на стена.

Вероятно, щом четете този материал, и на вас ви се е налага да потърсите стойка, на която да поставите телевизора си, така че той да не падне и в същото време да реши проблема ви. В тази малка статия ще дадем насоки за правилния избор на стойка за стена, която да реши и вашия проблем.

Най- просто определено стойката за стена, която избирате и вашия телевизор трябва да са съвместими. Съвместимостта на стойката с телевизора зависи от 3 характеристики, а именно:
– размер на телевизора
– тегло на телевизора
– стандарт за монтаж VESA

Ако тези характеристики, които са зададени задължително на всяка опаковка или са описани на всяко представяне на стойката за стена и вашия телевизора са съвместими, то стойката е подходяща за вас.

Тук идва и другия въпрос или проблем – на пазара има много стойки, които са с тези характеритики – как да се ориентирам?

След като сте отсели стойките, които са съвместими с вашия телевизор, то от тук насетне е въпрос на конкретния случай. Затова е нужно да си отговорите на следните въпроси:

  1. Искам ли телевизорът ми да се върти наляво и надясно?
  2. Искам ли телевизорът ми да се накланя напред и назад?
  3. Има ли пречки между мен и картината, където ще бъде поставен телевизора?

Когато си отговорите и на тези въпроси, вие вече спокойно ще сте свели избора си до може би 2-3 варианта и ще е изцяло естетически вашия избор

Надяваме се, че тези насоки са полезни за вас!
Ако нещо е станало ясно и имате нужда от допълнителна помощ, може да се обърнете към нас по удобен за вас начин.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]