стойка за стена монтажстойка за стена Hermesстойка за стена tytan maxxim 36-70 инча

Стойка за стена, която е регулируема

Под това твърдение обикновено се има предвид, че стойката за стена може да се върти и/ или накланя. Стойката за стена, която е регулируема може да се използва, когато е необходимо телевизорът да се върти наляво или надясно, така че да направите възможно гледането на телевизора от различен ъгъл в дома си.

Друго възможно приложение на такава стойка е, когато например имате преграда между телевизора и мястото, от което ще гледате. Тогава е необходимо да я заобиколите и това именно става чрез регулируема стойка. Така ще можете да изтеглите телевизора достатъчно напред и да излезе пред преградата – стена, гардероб, шкаф, врата или др.

Регулируемата стойка също така може да бъде различни варианти – с едно рамо, с две рамена, с по- голям или по- малък наклон, по- изнесени или по- малко изнесени напред и др.

Регулируемата стойка за стена като цяло е по- подходяща за телевизорите, тъй като дава по- голяма свобода, но всичко опира в крайна сметка до това за какво ще се използва тя. Този въпрос е основен и след като си отговорите на него можете да прецените дали ще е подходяща за вас или по- добре е да вземете неподвижна стойка.