Продукти

Декодер за цифрова ефирна телевизия Opticum T90HD

Цифрова ефирна телевизия (DVB-T)

Цифрови декодери (приемници за цифрова ефирна телевизия), Цифрови антени, кабели и други аксесоари за цифрова ефирна телевизия, с високо качество и гаранция от експертите в цифровата ефирна телевизия.

Цифрови декодери (приемници) 
Цифрови антени (антени за цифрова телевизия)


Дрони (куадкоптери)

Разполагаме с разнообразни дрони с четири витла (куадкоптери), които са с различни размери и възможности. Дрони за деца, дрони за начинаещи, дрони с живо излъчване - това са някои от опциите.

Дроните, които предлагаме са с утвърдена гаранционна поддръжка от Цифроним, както и поддръжка на резервни части и аксесоари за тях. Разликата между нас и другите е отношението и поддръжката зад всеки предлаган продукт.
Виж наличните дрони.

Дрон Lasdi002, дрон за начинаещи


Таблет Pentakill с окомплектовка. Качествени таблети на достъпни цени.

Таблети

Таблетите, които предлагаме са в достъпния клас, но техните характеристики и поддръжката, която предоставяме на нашите клиенти ги прави уникални.

Разполагаме с утвърден сервиз за таблети, който може да съдейства при различни случаи, за разлика от повечето модели на пазара, които не разполагат с поддръжка и резервни части. Ние заставаме с доброто име на съвестен търговец зад всеки таблет, който предлагаме.


Безжични bluetooth слушалки и аудио

Безжичните bluetooth слушалки, безжичните bluetooth колонки и аудио аксесоари използват bluetooth 4 технология за добър обхват и високо качество на стрийминг.

Всички bluetooth безжични слушалки, bluetooth безжични колонки и аудио аксесоари разполагат с гаранция и отговарят на високите стандарти за продукти на Цифроним.

Bluetooth слушалки Pentakill Killsound Premium