Opticum HD T90 N2

*
LED дисплей, който показва каналите или часа
*
Стилни хардуерни бутони за превключване на канали
*
Бутон за включване и изключване на декодера


*
Отвори върху декодера и отстрани за вентилация
*
Антенен вход за свързване с антена посредством антенната букса
*
LOOP изход за прехвърляне на антенния сигнал вместо сплитер след антената
*
Звук за цифрова аудио система
*
HDMI изход за цифрова картина и звук
*
USB изход за мултимедия - гледане на филми, слушане на музика и преглеждане на снимки
*
3,5 мм аудио букса за свързване с външни колонки или слушалки
*
Скарт изход за свързване с телевизор посредством скар кабел или скарт чинч
*
Захранващ кабел

Какво е в комплекта?

В комплекта ще получите:
- 1х Декодер Opticum T2
- 1x Дистанционно управление
- 2х Батерии клас ААА
- Ръководство на потребителя
- Гаранцонна карта

Поддръжка

Ние уважаваме нашите клиенти и правим всичко възможно за да помогнем. Когато закупите приемника, можете да разчитате на безплатна помощ при възникнал проблем.Координатите можете да намерите тук.

Става ли за моя телевизор?

Декодерът е подходящ както за по- нови телевизори (тип LCD, Plasma и др), така и за по- стария тип кинескопни телевизори. Свързването с LCD и Plasma телевизори се препоръчва през HDMI, докато за по- старите телевизори можете да изплозвате AV (CHINCH) или SCART букси на телевизора си. За въпроси - натиснете тук.

НАЙ- ДОБЪР ДЕКОДЕР 
Декодерът печели първа награда на изложението във Варшава през 2012 г. в категорията "Цифрови приемници". Полският производител "GLOBO" продава над 1 млн декодера на Полския пазар. 

Висока чувствителност
Чипсетът, както и периферията на хардуера на декодера са специално подбрани за оптимално приемане на цифров сигнал, дори с обикновени антени. Нивото на чувствителност на тунера е над средното на пазара.

Филми и музика от USB
Декодерът разполага с много кодеци за възпроизвеждане на различен тип мултимедия от флаш памет. Може да възпроизвежда повечето формати филми, музика и снимки, директно качени върху флашка.

За производителя
Глобо Мултимедия - Полша е една от най- големите компании на полския пазар. Продуктите, които компанията произвежда отговарят на най- високите стандарти и притежават всички необходими сертификати.  (сайт на производителя)

Оптимизиран софтуер
Основната отличителна черта на приемника е подобреният софтуер. Интерфейсът е с модерен флат дизайн с контрастни цветове, а шрифтовете са уголемени, което е удобство за възрастни хора.

LED Дисплей
Предната част на декодера е оборудвана с удобен LED дисплей. За Ваше удобство, той може да се използва както за номератор на каналите, така и за дигитален часовник, който показва времето.  

Пригоден за България

Декодерът е оборудван с упътване на български език, меню на български език, мултимедията разчита български субтитри.  Декодерът е напълно съвместим с излъчването на цифрова телевизия в България.

Гаранция за качество

Декодерът се предлага с 24 месеца гаранция от производителя. Ако пожелаете, можете да удължите гаранцията. За повече информация за удължаване на гаранцията - натиснете тук.