Вие сте наш потенциален клиент от кв. Ботунец. След като сте разгледали нашите условия, сте харесали сервиза ни и искате да отремонтираме вашия телевизор, но нямате транспорт. Не се притеснявайте. Ние от Цифроним добре разбираме нуждата на нашите клиенти да предлагаме сервиз за телевизори в домашни условия, ако е възможно и в същото време да взимаме телевизора ви от адреса, ако е необходимо за сервизирането му.

За взимането на телевизор от кв. Ботунец и за да е той достъпен за вас, ние съчетаваме адреса с други адреси в същата дестинация – напр. Левски Г, Враждебна, Кремиковци, Чепинци. Цена за транспорт от и до адрес обратно 30 лв.

Преди да пристъпим към взимането на телевизора ви, ще бъдете уведомени за това минимум 1 час предварително, така че да сте в състояние да осигурите човек на адреса.

Ако сте възпрепятствани не се тревожете, наш сътрудник ще уговори с вас друг възможен час. Имайте предвид че графикът за посещение може да варира до 2 часа, тъй като когато се съчетават адреси в една посока, те може да бъдат разбъркани така че да се обслужат възможно най- много клиенти без да се нарушава графика.

Така например, ако от офиса са ви позвънили и са казали за 25.3 между 11-13 ч, вие можете да очаквате посещение както в 11 така и в 13 ч. Преди да се пристъпи към посещението на адреса ви логистиката се свързва с вас за допълнително уговаряне, че например до 15 мин колата е при вас.

Благодарим за разбирането

  • Вашият телевизор е тип кинескоп или „кютук, тръба“ – ние приемаме заявката и пращаме техник на адрес

  • Вашият телевизор е LCD, LED или Plazma – ние приемаме заявката и пращаме кола за взимането му

  • Очакван срок за взимане на телевизор от кв. Ботунец – 2 до 5 дни