Вие сте наш потенциален клиент от с. Балша. След като сте разгледали нашите условия и сте харесали сервиза ни, искате да отремонтираме вашия телевизор, но нямате транспорт. Не се притеснявайте. Ние от Цифроним добре разбираме нуждата на нашите клиенти да предлагаме сервиз за телевизори в домашни условия, ако е възможно и в същото време да взимаме телевизора ви от адреса, ако е необходимо за сервизирането му.

За взимането на телевизор от с. Балша е необходимо да заплатите цена от 30 лв, което включва взимането и връщането на телевизора.

Преди да пристъпим към взимането на телевизора ви, ще бъдете уведомени за това минимум 1 ден предварително, така че да сте в състояние да осигурите човек на адреса.

Ако сте възпрепятствани не се тревожете, наш сътрудник ще уговори с вас друг възможен час. Имайте предвид че графикът за посещение може да варира до 2 часа, тъй като когато се съчетават адреси в една посока, те може да бъдат разбъркани така че да се обслужат възможно най- много клиенти без да се нарушава графика.

Така например, ако от офиса са ви позвънили и са казали за 28.3 между 10-12 ч, вие можете да очаквате посещение както в 10 така и в 12 ч. Преди да се пристъпи към посещението на адреса ви логистиката се свързва с вас за допълнително уговаряне, че например до 25 мин колата е при вас.

Благодарим за разбирането

  • Вашият телевизор е тип кинескоп или „кютук, тръба“ – ние приемаме заявката и пращаме техник на адрес. Транспортът се уговаря с техника

  • Вашият телевизор е LCD, LED или Plazma – ние приемаме заявката и пращаме кола за взимането му

  • Очакван срок за взимане на телевизор от с. Балша – 2 до 7 дни