Информация за монтажа

Защо да изберем професионален монтаж на цифровия ефирен приемник?

За максимално качество на цифровата ефирна телевизия, цифровите приемници изискват някои финни настройки. Специалистите от Цифроним са обучени да извършват професионален монтаж за максимално качество на получената цифрова картина. Професионалистите, които работят при нас са специалисти в областта на цифровата ефирна телевизия и настройките на цифровите ефирни приемници и са гаранция за качествено и надеждно обслужване.

С професионалният монтаж на цифровия ефирен приемник, Вие спестявате време и пари в търсене на подходящи кабели, начин на свързването им, настройка на цифровия ефирен приемник и т.н. Ние ще предоставим гаранция за извършените монтажни дейности на съответния цифров ефирен приемник и при появата на проблем веднага да се отзовем и да го отстраним, за да се наслаждавате на отлична цифрова ефирна телевизия.

Цената на монтажа на цифровия ефирен приемник е взависимост от необходимите материали за извършването му. Това са различни видове кабели, антени, удължители, които спомагат приемника да работи без проблем и да бъде поставен на място удобно и приятно за Вас.

Когато изберете услугата монтаж ние ще се погрижим за всички нужни материали, които спомагат за свързването на приемника и телевизора.

Населено място
Монтаж без антена
Транспортни разходи
Монтаж с наша антена
Вътрешна                   Външна
София град
20 лв.
НЕ
20 лв.
30 лв.
За страната
20 лв.
В зависимост от отдалечеността от гр. София
20 лв.
30 лв.