За нас

    Цифроним ООД е фирма създадена с основна цел да преведе обикновения потребител през объркания процес на цифровизация в България. Основната дейност на нашата фирма е продажбата на качествени цифрови ефирни приемници, с които всеки може да гледа безплатната цифрова ефирна телевизия още ДНЕС. Ние представляваме ексклузивно следните марки за България:

   Друга наша цел е да осведомяваме населението на страната ни за цифровата ефирна телевизия чрез лекционни събития и презентационни материали, които се отнасят изцяло за процеса по цифровизация в България. Тази информация е напълно безплатна и повсеместна. Като експерти в сферата на цифровата ефирна телевизия, ние от Цифроним се стремим да помогнем на обществото да не бъде ощетено поради своето незнание.

   Затова и направихме професионален уеб сайт на своята фирма. На него посветихме огромно количество от своето време и усилия, за да бъде възможно най-полезен за Вас в процеса на преминаване към цифрова ефирна телевизия!

   В секция Цифровизация са поместени статии, свързани с предимствата на цифровата ефирна телевизия, приемниците, които са ви необходими, спецификата на цифровата ефирна телевизия и предимствата на цифровата телевизия като цяло. Информацията е значителна и достъпна за да се запознаете с безплатните излъчвания на цифрова ефирна телевизия в България.

Приятно и ползотворно ползване на нашия сайт!