Дрон Lasdi Syma x5c

Дрон Lasdy Syma x5c с олекотен корпус

 

Дрон Lasdi Syma x5C с олекотен корпус

Корпусът на дрона е олекотен за максимална маневреност и динамичност на дрона. Въпреки олекотяването, шасито е устойчиво на малки и средни удари, което го прави изключително издръжлив за размерите си. Предимството на олекотеното шаси е изключителната маневреност на дрона и възможностите му да маневрирате навън.


 

Огромни витлови перки

Огромните витлови перки на дрона, (135мм диаметър) придават динамика при летенето, както и по-висока икономия на енергия при летене, което е от особено значение при полети на отворени пространства. Летателното време при откачена камера навън може да достигне до 11 мин, което прави куадкоптера сред най- издръжливите от този клас.

Огромни витлови перки на Lasdy Syma x5c


Камера на дрон Lasdi Syma x5c

 

Камера за снимки и видео

Дронът е снабден с 2 Mpix камера за снимки и видео. Камерата може да се контролира директно от дистанционното и да заснема видео или снимки докато куадкоптерът е във въздуха. Камерата може да се откача, което олекотява дрона допълнително, позволявайки му да прави атрактивни маневри тип лупинг.


Дрон Lasdi Syma x5c - Led диоди, 6-осов стабилизатор, протектор на мотора, камера, омекотяваща палтформа, протектор на перките, 13,5 см перки, 24G предавател

Какво е в комплекта?

В комплекта ще получите:
- 1х Дрон lasdi 001
- 1x Дистанционно управление
- 1х Зарядно за дрон
- 1х Картов четец
- 1х SD карта 4 GB
- Ръководство на потребителя
- Гаранцонна карта

Поддръжка

Ние уважаваме нашите клиенти и правим всичко възможно за да помогнем. При закупуване на дрон, Вие можете да разчитате на гаранционна поддръжка, резервни части и друго съдействие от наша страна.

Лесна поддръжка
Лесна поддръжка
Лесна поддръжка на мотори  и добра динамика на летене. Всеки е защитен от протектори срещу удар при падане. 

2,4G предавател с обхват 100-150 метра
2,4G предавател
4-канален 2,4G предавател, който позволява прихващане на сигнал от голямо разстояние и предава данни бързо до дрона (пропр.100м).

омекотяваща платфрома за дрон Lasdi syma x5c
Омекотяваща платформа
Специална омекотяваща платформа, която омекотява ударите при кацане и падане. Служи като протектор на камерата и помага за по-добрата устойчивост на дрона.

Протектор на перките на дрон Lasdi Syma x5c
Протектор на перките
Свалящ се протектор на перките, който помага за защита от удари в затворени просранства и се демонтира лесно за навън.

6-осов стабилизатор на дрон Lasdi Syma x5c
6-осов стабилизатор
6-осов стабилизатор, който подпомага управлението на дрона при изкачване, завой и странично летене, за остри завои и добро управление.

LED Светлодиоди на корпуса на Lasdi Syma x5c
LED светодиоди

LED светодиодите, разположени под всяко рамо, помагат да виждате дрона при нощно каране и предупреждават, когато батерията на дрона се изчерпва и трябва да кацнете.

ЦЕНА: 149 лв с ДДС