Аксесоари за тв

Стойка за стена Skymaster B400

Стойки за стенен монтаж на телевизор

Стабилни стойки за стенен монтаж на Вашия телевизор. Стойките са марка Skymaster и се характеризират с стилен дизайн и комфорт при работа с тях както при монтажа, така и при експлоатацията им. Стойките са подходящи за над 90% от телевизорите на пазара.

Стойки за стена без рамена
Стойки за стена с подвижни рамена

Наземни стойки/стендове за телевизори


HDMI сплитери, суичове, конвертори, удължител

Откриите света на HD образа с нашите аксесоари за свързване на HDMI кабели към Вашия телевизор, независимо от модела на телевизора Ви. Всеки телевизор може да се превърне в HD.

Аксесоарите са тествани от нашите техници и се справят чудесно с това, за което са предназначени. Разгледайте разнообразието от аксесоари за HDMI при нас като HDMI сплитери, HDMI суичове за телевизори с 1 HDMI, HDMI удължител за дълго трасе, HDMI конвертори от VGA за прием на HD образ.
Виж наличните HDMI аксесоари.

HDMI към VGA преобразувател


Таблет Pentakill с окомплектовка. Качествени таблети на достъпни цени.

Кабели и букси за ТВ

В днешно време на разнообразие от телевизии и телевизори е необходимо всеки да има подходящ кабел за свързване на външно устройство към телевизора си.

Цифроним предлага на всеки наш клиент възможност да избира от голямо разнообразие на кабели и свързващи елементи като букси за телевизионно приемане, кабели Scart, Scart към чинч, чинчове, маудио кабели 3,5 и много други. Вижте нашите предложения.


Аудио, WiFi, външни хардове и флашки

Телевизорът в днешно време е много повече от прост начин за гледане на телевизия. Днес телевизорите са център на развлечение в дома ни. За тази цел на всеки от нас е необходим например външен хард диск или флашка.

Също така искаме да използваме телевизора си като център на 3D кино в дома ни, тогава са нужни 3D очила. Едно много яко нещо е например телевизорът да го чувате само Вие и така да не пречите на околните. Днес и това е възможно с bluetooth слушалки, например. Всички необходими аксесоари може да намерите при нас. Вижте наличните аксесоари за тв.

Bluetooth слушалки Pentakill Killsound Premium